Opremimo Dječji-je Odjel-e Novom Opremom

Opremimo Dječji-je Odjel-e Novom Opremom01 Jan 01:00 - 14 Jan 04:00 - Zagreb
Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh

Route

Kratkim "mikro" akcijama Namjera nam je opremiti dječje odjele bolnica i bolničkih centara i klinika Novom Kvalitetnom Opremom. (Pidžame, bodiji, majice, tajice, ma sve što treba malim bubanima dok borave na liječenju.)

Za početak! Klinika za infektivne bolesti Dr Fran Mihaljević , dječji odjel 6/3
ŽIRO RAČUN: HR6524020061100780563
Opis uplate "donacija za opremu"

Naša božićna priča :) by Tomislav Pavlović:
Spletom okolnosti i prstom sudbine, Ana i mama Ivana Pavlović provele su Božić na trećem odjelu Klinika Za Infektivne Bolesti Dr. Fran Mihaljević , smještaj i osoblje zaslužuju svaku pohvalu, uspredivo je s hotelskim smještajem.S Vama moram podijeliti što mi je "zapelo za oko" ,Stanje odjeće za malene pacijente, naime prilikom boravka na liječenju, pacijenti zbog sigurnosno/higijenskih razloga odijevaju se u bolničku odjeću, koja se mora otkuhavati, sterilizirati... Shodno tome je i stanje odjeće i ostale opreme.
Najviše nedostaje NOVIH, KVALITETNIH piđama, benkica, bodija za bebe, a niti ostaloga nema previše..
Pozivam Vas, pridružite mi se i opremimo odjel s nešto nove odjeće. Vaš Tomislav Pavlović uz potporu Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh
Namjera je skupiti sredstva za kupovinu nove, kvalitetne odjeće za malene pacijente.Odjeću (potkošulje, majice, benkice, piđame i slično) ćemo kupiti preme specifikaciji i dogovoru s djelatnicima Dječjeg odjela Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.
Djelatnici će nam dostaviti popis robe i opreme koja im najviše nedostaje.
za donacije: ŽIRO RAČUN: HR6524020061100780563
Opis uplate: "Donacija za opremu"
swift esbchr22


Ubaci Flašu Za Udrugu Našu

04 Apr 06:00 - 15 Apr 09:00 04 Apr 06:00 - 15 Apr 09:00 - Zagreb Zagreb
Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh
Ubaci Flašu Za Udrugu Našu Zainteresirani? Za donaciju povratne ambalaže možete dobiti i potvrdu za donaciju, za porezno priznati odbitak! Molimo kontakt u Inbox/poruke! Projekt...   More info


© 2019 Siguez