Istraživanje prošlih života - ponovo utjelovite priču vaše duše

Istraživanje prošlih života - ponovo utjelovite priču vaše duše20 Oct 10:00 - 21 Oct 18:00 - Zagreb
Damanhur Hrvatska

Route

Kao i različite druge kulture širom svijeta, Damanhurci vjeruju da duša preživi fizičku smrt. U skladu s time, mi imamo mnogo inkarnacija. Ova “priča naše duše” preko ogromnog kontinuuma vremena i prostora nosi sa sobom vrijednu informaciju koja nam može pomoći u našim sadašnjim životima. Ono što možemo naučiti o našim “prošlim životima” može naša sadašnja iskustva ispuniti dubljim značenjem, svrhom, ispunjenošću i radošću.

U ovom seminaru, kroz pet razina, sudionici uče jedinstven damanhurski pristup prisjećanju prošlih života (barem one koji su najznačajniji za nečiji sadašnji život). Polaznici vježbaju praktične tehnike koje pomažu obnovi sjećanja, talenata ili prilika koje se sada mogu iskoristiti. Pri tom istraživanju, pored igre i putovanja, koristimo umjetničke, kazališne, meditacijske i druge tehnike koje sudionicima pomažu da ponovo probude i utjelove “karakter” koji su jednom bili. Čineći to, uče kako to primijeniti u sadašnjosti, u svrhu boljeg razumijevanja karakteristika svoje osobnosti, povezivanja s prošlim sposobnostima i snagama kako bi nadvladali svoja ograničenja.Prva razina omogućava polazniku da dublje istraži jedan prošli život te da dobije natuknice o još jednom. Kako se seminar nastavlja kroz četiri razine, učesnici imaju mogućnost poslati akumulirane intuicije o svojim prošlim životima na Damanhurski put Proročišta, gdje se te informacije verificiraju. Na kraju, na petoj razini, osoba je u stanju shvatiti “veliku sliku” te vidjeti svoje mnoge živote kao perle na ogrlici, svaka od njih dragocjena a sve povezane jednom svrhom i misijom.

Svatko tko je motiviran jednostavnom znatiželjom ili pak dubokom željom da bolje upozna sebe uživat će u ovom seminaru. Proces pripreme za seminar je zanimljiv već sam po sebi: sudionici trebaju dostaviti svoje dvije fotografije, i to mjesec dana prije početka seminara: jednu novu i jednu iz prošlosti. Na obje fotografije treba napisati puno ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Specijalizirani damanhurski istraživači prošlosti zatim precizno istražuju prošle živote te osobe, te napišu osobni izvještaj koji se preda osobi za vrijeme tečaja.

Ovaj seminar će voditi WAPITI AZALEA, instruktorica Sveučilišta u Damanhuru, na hrvatskom jeziku.

Prijave za seminar primamo do 15.09.2018.

Cijena seminara iznosi 1.150,00 kn, a za članove 1.065,00 kn.

Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 400,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa Svrhom: Seminar prošlih života.

Mjesto održavanja seminara je Damanhur Hrvatska – Centar Talej, Vlaška 81a 1.kat u Zagrebu.

Slobodno nam se javite na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr


Past Events

Istraživanje prošlih života - ponovo utjelovite priču vaše duše

27 Oct 10:00 - 18:00 27 Oct 10:00 - 18:00 - Zagreb Zagreb
Damanhur Hrvatska Damanhur Hrvatska
Ponovo utjelovite priču vaše duše Kao i različite druge kulture širom svijeta, Damanhurci vjeruju da duša preživi fizičku smrt. U skladu s time, mi imamo mnogo inkarnacija. Ova...   More info


© 2018 Siguez