Colours Of Tennis 2018.

Colours Of Tennis 2018.20 Oct 09:00 - 17:00 - Umag
Umag Tennis Academy

Route
More info

Drugi humanitarni teniski turnir parova pod nazivom Colours of Tennis održat će se u Umagu 20. listopada 2018. u organizaciji klastera sjeverozapadne Istre.

Turnir će okupiti brojna poznata lica iz poslovnog svijeta, sporta i showbiza, a svi će sudionici uplatom kotizacije u iznosu od 100 kn sudjelovati u humanitarnoj akciji i dobiti priliku zaigrati tenis u paru s poznatim licem.

Sredstva se prikupljaju od kupnje kotizacija, fotografiranja s poznatim licima i degustacije lokalnih vina što znači da ova humanitarna sportska manifestacija ima i svoju zabavnu stranu.

Mečevi i finale se održavaju u Umagu na terenima Tenis akademije, dok će tijekom i nakon turnira biti organiziran i popratni sadržaj za posjetitelje, gledatelje i navijače: Photo, Food & Wine point, glazba i tombola.Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na turniru da se prijave do 17. listopada na e-adresu tennis@coloursofistria.com i kupe svoju kotizaciju na internetskoj stranici Istria Experience www.istriaexperience.com. Kotizacija se može kupiti u Umagu 20. listopada prije početka turnira, a najbolje parove turnira očekuju i vrijedne nagrade sponzora.

Suorganizatori turnira: Grad Umag i TK Tennis Team Umag

Medijski pokrovitelji turnira Colours Of Tennis 2017: TV Istra, TV Nova, Eurostar, Radio Istra, Glas Istre, Ipress, Naša Bujština i Jutarnji list.


Tennis, Urlaub & MEER - dSPORTSBASE Tennis Ostercamp

13 Apr 04:00 - 20 Apr 18:00 13 Apr 04:00 - 20 Apr 18:00 - Umag Umag
Umag Tennis Academy Umag Tennis Academy
D-SPORTs-BASE veranstaltet zusammen mit Ahne4Tennis, Yogamajary Karin Gebhardt Hatha Vinyasa und Yin Yoga Haßfurt und Professional Photodesign René Ruprecht wieder das...   More info


© 2018 Siguez