Regius #8

Regius #813 Jul 21:00 - 15 Jul 06:00 - Sibenik
Regius festival

Route
More info

Regius - najbolji glazbeni festival široke lepeze alternativnih žanrova u Dalmaciji najavljuje svoje osmo izdanje u nizu.

Regius #8 održat će se od 13. do 15. srpnja 2018. godine u Šibeniku, nadomak gradske plaže Banj. I ove godine ugostit će najbolje i najaktualnije bendove iz Hrvatske, regije ali i šire te tako promovirati rock, rap, ska, reggae, punk, DNB, dubstep, dub, electro i druge alternativne glazbene pravce.

Regius svim posjetiteljima pruža sjajan glazbeni užitak, profesionalnu tehničku produkciju, odličnu ugostiteljsku ponudu, sunce, more, plažu i kupanje u srcu Šibenika te besplatno kamp mjesto.

Regius i ove godine organizira nezavisna, neprofitna i volonterska udruga P.A.R.K. iz Šibenika koja je festival pokrenula 2011. godine s jasnim ciljevima:- obogaćivanje glazbene ponude u gradu Šibeniku
- ukazivanje na negativne strane nacionalizma u društvu te poboljšanje dobrosusjedskih odnosa među mladima
- produljenje turističke sezone i pozicioniranje Šibenika na mapi atraktivnih festivalskih lokacija

U sedam godina održavanja, Regius je posao sinonim za tradicionalno vrhunski ljetni glazbeni događaj u Dalmaciji, i redovito je pozitivno ocijenjen od strane publike, medija i bendova.

Regius #7 aftermovie pogledaj ovdje: www.facebook.com/regiusfestival/videos/1823805704315455/" target=_blank class="shref">www.facebook.com/regiusfestival/videos/1823805704315455/

Regius od početka podržavaju Grad Šibenik, Šibensko-kninska županija, Turistička zajednica Grada Šibenika, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Zagrebačka pivovara, INA, Zagreb Montaža, NP Krka te drugi sponzori i donatori.

Više info na:
www.regius-festival.com
www.facebook.com/regiusfestival
www.udrugapark.com
www.facebook.com/udrugapark© 2018 Siguez